OSTRES GUILLERDEAU del N. 2

Ostra al natural  -  3,75€ (Ut.)

Ostra a la brasa  -  3,85€ (Ut.)

Ostra mignonette amb escalunyes i vinagre Forvm Flavius Reserva  -  4,25€ (Ut.)

Ostra,  salsa ponzu i ous de salmó -  4,25€ (Ut.)

Ostra,  chutney de mango i vel de panxeta ibèrica curada -  4,25€ (Ut.)

 

PLATETS FREDS PER COMPARTIR

Encenalls de pernil ibèric de gla  (100g)  -  13,90€

Pernil de vaca gallega madurada summum (100g)  -  13,90€

Formatges al tall, amb bastonets de pa   -  7,50€/100g
( làctics, gluten* )

Anxoves del Cantàbric 00 (6 un.) i torrades de pa de vidre  -  9,60€
( peix, gluten* )

 Foie marinat a la sal i caramelitzat, gelee de Pedro Ximénez i torradetes  -  12,90€
( gluten* )

Burrata, porro brasejat, panses, pinyons i oli de tòfona  -  13,50€

Steak tartar de vaca madurada, patata palla i germinats de rave  -  15,90€


PLATETS CALENTS PER COMPARTIR

Patates braves, allioli suau i la nostra salsa casolana  -  5,90€
( ou*, gluten*, peix*, sulfits* )

Croquetes de ceps emulsió de tòfona (4 ut.) - 5,80€
( ou, làctics, gluten, sulfits )

Croquetes de rostit (4 ut.) - 5,80€
( ou, làctics, gluten, sulfits )

Croquetes de gamba vermella i maionesa de wasabi  (4 ut.)  -  5,80€
( ou, làctics, gluten, peix, marisc )

Calamarcets a l'andalusa  emulsió cítrica i ratlladura de llima  -  9,25€

( ou*, mol·luscs, gluten )

Gofre de bacallà  allioli de poma i emulsió d'all negre  -  6,90€
( gluten, peix, ou, làctics )

Camembert fos a la graella, rossinyols saltejats i reducció de Pedro Ximénez  -  13,90€

Royal de foie i carbassa, figues, codony i formatge Sarró de cabra  -  13,90€

 Ous estrellats amb pernil de vaca gallega madurada  -  9,80€
( ou )

Lingot cruixent de garrinet a baixa temperatura, puré de poma a la vainilla i demiglace de mores  -  18,90€

Pop glacejat, salsa teriyaki i puré d'albergínia fumada i miso17,90€

 

AMB LES MANS

Bao de pulled pork  salsa hoisin, cogombre marinat, ceba tendre, salsa de iogurt i poma verda  -  4,25€ (Ut.)
( gluten, soja*, sulfits* ) 

Roll Bread de roast beef  de vaca gallega, compota de poma, salsas de mostassa i mel, envinagrats i ruca  -  4,50€
( gluten, mostassa ) 

Mini burguer de vaca gallega, Idiazabal, ceba confitada al Bourbon i salsa BBQ  -  3,90€
( gluten, lactosa ) 


PANS

Pa de vidre  tomàquet de penjar i oli d'oliva verge extra  -  3,75€
( gluten ) 

Focaccia d'olives negres i AOVE  torrada a la brasa i pesto vermell  -  3,75€
( gluten ) 

 

ARROSSOS

(Mínim dues persones)
Ració

Arròs de marisc  ...............  15,90€

Arròs de llamàntol  ...............  19,90€

Arròs caldós de llamàntol  ...............  19,90€

Arròs negre  ...............  15,90€

Fideuà de marisc  ...............  15,90€

 

SUGGERIMENTS A LA BRASA 

Escopinyes a la flama de la brasa  -  9,75€

Zamburiñas a la brasa amb escalopa de foie  -   12€

Turbot salvatge amb saltejat de gambeta vermella i shitakes  -  20€

Orada (1 kg) a l'esquena amb refregit d'allets  - 29€

Pluma de porc ibèric de glà Dehesa Las Cumbres  -  20€

Chuleton de vaca frisona gallega (500g) amb patates i pebrots de Padrón  -  25€

Rovellons a la brasa  -  15€

 


Si vostè té alguna intolerància i/o al·lèrgia indiqui-ho al personal de sala
Es poden adaptar els plats amb els alergens marcats *
Consulti'ns per les opcions vegetarianes

Tots els preus inclouen IVA



Per reserves de dimarts a divendres -> 
Truca'ns: 931 979 694


 Reservar

 

titulocatering

Tens un esdeveniment i vols que cuinem per tu? Aniversaris, reunions, sopars amb amics…
Contacta amb nosaltres i et farem les nostres propostes de càtering!  
En cada situació et proposem el millor menú perquè els teus convidats quedin satisfets sense haver-te de posar el davantal!

 Veure les nostres opcions