OSTRES GUILLERDEAU del N. 2 o Amelie Special de Claire N. 2
Ostra al natural - 3,85€ (Ut.)
Ostra a la brasa - 3,95€ (Ut.)
Ostra mignonette amb escalunyes i vinagre Forvm Flavius Reserva - 4,35€ (Ut.)
Ostra, salsa ponzu i ous de salmó - 4,35€ (Ut.)
PLATETS FREDS PER COMPARTIR
Encenalls de pernil ibèric de gla (100g) - 13,90€
Anxoves del Cantàbric 00 (6 un.) i torrades de pa de vidre - 9,60€
Foie marinat a la sal i caramelitzat, gelee de Pedro Ximénez i torradetes - 12,90€
Burrata, porro brasejat, panses, pinyons i oli de tòfona - 13,50€
Tataki de salmó marinat i flamejat, aguachile de piparres, maionesa de sèsam i ikura - 19,50€
Steak tartar mill fulls de patata, rovell d'ou cremós amb soja, maionesa de mostassa i brots de mizuna i rave - 18,90€
PLATETS CALENTS PER COMPARTIR
Patates braves, allioli suau i la nostra salsa casolana - 6,60€
Les croquetes de L'Hac (1 ut.) - 3€
Croqueta de gamba vermella, maionesa wasabi i cua de gamba vermella
Croqueta de ceps, emulsió de tòfona negre i xampinyó laminat en cru
Ous estrellats amb pernil ibèric - 9,80€
Magret a la brasa, salsa agredolça de nabius i menestra de mini verduretes - 19,50€
Lingot cruixent de garrinet, a baixa temperatura, tatin de poma reineta a la vainilla i demiglacè de Pedro Ximènes - 19,50€
Calamar de potera a la flama, torreznos cruixents i parmentier lleuger d’allioli - 19€
Pop cruixent, puré de moniato escabetxat, miniverdures, perles de vinagre i mizuna - 19,50€
AMB LES MANS
Planxat de "Pato pekin", ànec desfilat amb salsa hosin, compota de cogombre, ceba tendre i poma verda - 5'90€
Bikini de pa brioix, albergínia fumada, formatge brie, pernil de vaca gallega madurada i tòfona - 5,90€
Roll Bread de tàrtar de tonyina, amb soja, sèsam, ceba vermella, maionesa de kimchee i brots de rave - 5,90€
PANS
Pa de vidre tomàquet de penjar i oli d'oliva verge extra - 3,75€
Focaccia d'olives negres i AOVE torrada a la brasa i pesto vermell - 3,75€
ARROSSOS
(Mínim dues persones)
Ració
Arròs de marisc ............... 16,90€
Arròs de llamàntol ............... 20,90€
Arròs caldós de llamàntol ............... 20,90€
Arròs negre ............... 16,90€
Fideuà de marisc ............... 16,90€
SUGGERIMENTS
Zamburiñas amb foie - 13€
Turbot a la brasa am refregit d'allets i gambeta vermella - 18,50€
Orada de 1,2kg a l’esquena fet a la brasa amb refregit d’allets - 29€
Entrecot de vaca gallega a la graella (400gr) amb patates i pebrots del Padrón - 18€
Xuletón de vaca gallega (800 gr) a la brasa amb patates i pebrots del Padrón - 35€
Si vostè té alguna intolerància i/o al·lèrgia indiqui-ho al personal de sala
Es poden adaptar els plats amb els alergens marcats *
Consulti'ns per les opcions vegetarianes
Tots els preus inclouen IVA