Dissabte, diumenge i festius (migdia)
---------- APERITIU ----------
Mantou, pa fregit xinès amb mantega de tòfona negre i xampinyó laminat - Sup. 3€
---------- ENTRANTS ----------
Amanida de gules i gambetes a l'allet
Caneló de bolets amb beixamel de tòfona i encenalls de parmesà
Callos amb cap i pota i cigrons
Roll bread de roast beef de vaca gallega a la graella, compota de poma, envinagrats i salsa de mostassa - Sup. 4€
---------- PRINCIPALS ----------
Arròs de bacallà i pebrot escalivat
Orada a l'esquena feta a la brasa amb vinagreta mediterránea
Onglet de vedella a la graella amb verduretes i salsa ximixurri
Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb patates - Sup. 5€
Pop a la brasa, patata aixafada i oli de pebrot de la Vera fumat - Sup. 6€
---------- POSTRES ----------
Mel i mató amb nous caramel·litzades
Crema de llimona i merenga
Tiramisú de Nocilla
Gelat
Coulant de formatge amb gelat de Cassís - Sup. 1,5€
---------- PA ----------
21,90€ (IVA inclòs)
( Beguda no inclosa )
I si vols, t'ho pots emportar per només 20,90€ (sense beguda)