Dissabte, diumenge i festius (migdia)

 

----------  APERITIU  ----------

Mantou, pa fregit xinès amb mantega de tòfona negre i xampinyó laminat  -  Sup. 3€

 

----------  ENTRANTS  ----------

Amanida de gules i gambetes a l'allet

Caneló de bolets amb beixamel de tòfona i encenalls de parmesà

Callos amb cap i pota i cigrons

Roll bread de roast beef de vaca gallega a la graella, compota de poma, envinagrats i salsa de mostassa - Sup. 4€

 

---------- PRINCIPALS ----------

Arròs de bacallà i pebrot escalivat

Orada a l'esquena feta a la brasa amb vinagreta mediterránea

Onglet de vedella a la graella amb verduretes i salsa ximixurri

Entrecot de vedella a la brasa de carbó amb patates - Sup. 5€

Pop a la brasa, patata aixafada i oli de pebrot de la Vera fumat - Sup. 6€

 

---------- POSTRES ----------

Mel i mató amb nous caramel·litzades

Crema de llimona i merenga

Tiramisú de Nocilla

Gelat

Coulant de formatge amb gelat de Cassís - Sup. 1,5€


----------  PA  ----------

21,90€ (IVA inclòs)
( Beguda no inclosa )

I si vols, t'ho pots emportar per només 20,90€ (sense beguda)


 


Per reserves  -> 
Truca'ns: 931 979 694


 Reservar

 

titulocatering

Tens un esdeveniment i vols que cuinem per tu? Aniversaris, reunions, sopars amb amics…
Contacta amb nosaltres i et farem les nostres propostes de càtering!  
En cada situació et proposem el millor menú perquè els teus convidats quedin satisfets sense haver-te de posar el davantal!

 Veure les nostres opcions