De dimarts a divendres feiners (migdia)

 ----------  ENTRANTS  ----------

Amanida de pollastre, poma i vinagreta de mostassa.

"Lacón" a la gallega.

Sopa de ceba amb ou a baixa temperatura.

Patata farcida de brandada de bacallà.

Burrata amb porro brasejat, pinyons i oli de tòfona – 3€ Sup. 

Focaccia amb ceba caramel·litzada, camembert, ou de guatlla i tòfona d'hivern – 3€ Sup.

 

----------  SEGONS ---------

Arròs de verduretes (Vegà).

Bonítol guisat amb ceba i tomàquet.

Conill desossat amb caragols.

Mandonguilles amb verdures i ametlles.

Entrecot de vedella a la brasa amb patates i pebrots de Padrón – 3€ Sup.

Tronc de lluç de pinxo fet al carbó amb refregit de shiitakes i gamba vermella – 4,5€ Sup.

Lingot de xai a baixa temperatura, textures de carbassa i suc de rostit amb mores – 4,5€ Sup.

 

----------  POSTRES ---------

Flam de formatge.

Escuma de iogurt amb kiwi i taronja.

Lioneses farcides de crema.

Arròs amb llet.

Gelats variats.
(Xocolata, vainilla, nata, galeta Maria, iogurt amb gerds, llimona i alfàbrega, mandarina)


----------  PA I BEGUDA  ----------
(Aigua, copa de vi, refresc o cervesa)

13,90€ (IVA inclòs)

I si vols, t'ho pots emportar per només 11,90€ (sense beguda)