De dimarts a divendres feiners (migdia)

 ----------  ENTRANTS  ----------

Amanida de formatge masdam i fruits secs.

Taglioline amb salsa de formatge de cabra.

Moussaka grega.

Crema de carbassa amb gorgonzola.

Ou a baixa temperatura, parmentier, panxeta i escuma de carbonara - Sup3€

Steak tartar de cérvol - Sup4,5€

---------- SEGONS ----------

Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet.

Arròs melós de bacallà i pebrot escalivat.

Filet de porc amb salsa de xampinyons.

Cuixa de pollastre a la graella amb verduretes.

Entrecot de vedella a la brasa amb patates i pebrots de Padrón - Sup. 3€

Txuleton de kilo de vaca madurada a la brasa per compartir entre 2, acompanyat de patates i pebrots de Padró - Sup6,5€ per persona.

Déntol salvatge de mig kilo fet a la sal, amb la seva guarnició - Sup8€


---------- POSTRES ----------

Pastís de cervesa negra.

Tàrtar de pinya al rom i gelat de coco.

Sorbet de llimona.

Escuma de iogurt amb compota de poma.

---------- PA I BEGUDA  ----------
(Aigua, copa de vi, refresc o cervesa)

13,90€ (IVA inclòs)

I si vols, t'ho pots emportar per només 11,90€ (sense beguda)