De dimarts a divendres feiners (migdia)
---------- ENTRANTS ----------
Amanida de formatge masdam i fruits secs.
Taglioline amb salsa de formatge de cabra.
Moussaka grega.
Crema de carbassa amb gorgonzola.
Ou a baixa temperatura, parmentier, panxeta i escuma de carbonara - Sup. 3€
Steak tartar de cérvol - Sup. 4,5€
---------- SEGONS ----------
Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet.
Arròs melós de bacallà i pebrot escalivat.
Filet de porc amb salsa de xampinyons.
Cuixa de pollastre a la graella amb verduretes.
Entrecot de vedella a la brasa amb patates i pebrots de Padrón - Sup. 3€
Txuleton de kilo de vaca madurada a la brasa per compartir entre 2, acompanyat de patates i pebrots de Padró - Sup. 6,5€ per persona.
Déntol salvatge de mig kilo fet a la sal, amb la seva guarnició - Sup. 8€
---------- POSTRES ----------
Pastís de cervesa negra.
Tàrtar de pinya al rom i gelat de coco.
Sorbet de llimona.
Escuma de iogurt amb compota de poma.
---------- PA I BEGUDA ----------
(Aigua, copa de vi, refresc o cervesa)
13,90€ (IVA inclòs)
I si vols, t'ho pots emportar per només 11,90€ (sense beguda)