De dimarts a divendres feiners (migdia)
---------- ENTRANTS ----------
Amanida de pollastre, poma i vinagreta de mostassa.
"Lacón" a la gallega.
Sopa de ceba amb ou a baixa temperatura.
Patata farcida de brandada de bacallà.
Burrata amb porro brasejat, pinyons i oli de tòfona – 3€ Sup.
Focaccia amb ceba caramel·litzada, camembert, ou de guatlla i tòfona d'hivern – 3€ Sup.
---------- SEGONS ---------
Arròs de verduretes (Vegà).
Bonítol guisat amb ceba i tomàquet.
Conill desossat amb caragols.
Mandonguilles amb verdures i ametlles.
Entrecot de vedella a la brasa amb patates i pebrots de Padrón – 3€ Sup.
Tronc de lluç de pinxo fet al carbó amb refregit de shiitakes i gamba vermella – 4,5€ Sup.
Lingot de xai a baixa temperatura, textures de carbassa i suc de rostit amb mores – 4,5€ Sup.
---------- POSTRES ---------
Flam de formatge.
Escuma de iogurt amb kiwi i taronja.
Lioneses farcides de crema.
Arròs amb llet.
Gelats variats.
(Xocolata, vainilla, nata, galeta Maria, iogurt amb gerds, llimona i alfàbrega, mandarina)
---------- PA I BEGUDA ----------
(Aigua, copa de vi, refresc o cervesa)
13,90€ (IVA inclòs)
I si vols, t'ho pots emportar per només 11,90€ (sense beguda)